Reiseblogg

Sara på NS i Litauen og Hviterussland

Sara i LINE

Hei hei alle sammen! Jeg kom i går hjem fra LINE 17, den 5. nationalsesjonen til EYP Lithuania og den 7. nationalsesjonen til EYP Belarus. Det spennende samarbeidet til de to national komiteene endte med en 5 dagers sesjon i Vilnius full av flotte mennesker, engasjement og samarbeid på tvers av grenser.

oppfordrer alle til å gripe sjansen, cross the LINE, ikke glemme deadLINE og søke , neste gang de ser en sesjon som virker borderLINE for spennende !

– Sara, November 2017


Nina, Kristin og Lars-Erik på BNC-møte (Board of National Committees) i Berlin

HEI FRA BERLIN-GJENGEN! I helgen var Kristin og jeg i Berlin for høstmøtet til Board of National Committees, som finner sted to ganger i året. Der traff vi også Lars-Erik som sitter i den internasjonale Governing Body.

Her kommer representanter fra de ulike nasjonalkomiteene i EYP sammen (36/38 var representert nå!), og diskuterer og stemmer over policy changes, strategier osv.

Noen av tingene som ble tatt opp i helgen var for eksempel hvordan vi kan ta bedre vare på helsen til deltakere, hvordan vi kan promotere EYPs verdier bedre, hvordan vi kan nå flere ulike grupper i samfunnene vi kommer fra, og hvordan vi velger ut officials til ISer.

Lurer du på noe om hvordan BNC fungerer, eller hvordan EYP er strukturert internasjonalt så sjekk ut dokumentene på plattformen eller send oss en melding 🙂

– Kristin, Nina og Lars-Erik, November 2017


Lars Eirik på NS i Luxembourg

Tenkte jeg fikk ta etter Marthe, så her er eit litta minne fra nasjonalsesjonen i Luxembourg! Lux-sesjoner er defiiiiinitivt verdt å søke på – og NCS kommer i mars, keep your eyes open!
Og forresten, en sesjon med Lena Strehmann, Rose Cantillon eller Ignasi Cortés er 110% verdt det, total lads❤️

– Lars Eirik, November 2017


Marthe på RS i Dublin

Tenkte å legge ut et lite bilde fra Dublin RS, min første sesjon som journalist! Utrolig gøy, fantastisk team, så om dere kan dra på Irske sesjoner anbefales det på det sterkeste!(Og om dere ser sesjoner Aijan Muktar eller Debra Daly er editor for bør dere hvert fall søke!)

Håper jeg får se flere bilder fra sesjoner folk har vært på, så jeg kan få inspirasjon til nye land og sesjoner som må besøkes!

– Marthe, Oktober 2017